wie zijn wij

CAMPERREIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

REIZIGERS IN HART EN NIEREN

ERVAREN WERELDREIZIGERS

Reizen zit in ons bloed. Voord de oprichting van Expedition Far East, reisden wij zeven jaar lang over de wereld met onze 4×4 overland truck, legden meer dan 250.000 km af en bezochten door de jaren heen 52 landen. Wie wij zijn? Wij zijn Nancy Verheijen en Hans Schrijen, twee enthousiaste, ondernemende en gedreven wereldreizigers.

Tijdens onze reizen over de wereld, op beurzen en op treffen’s, hebben we veel reizigers ontmoet die graag een bijzondere, soms ook lange reizen wensen te maken. Om uiteenlopende redenen willen veel reizigers dit niet, zoals wij dat jaren hebben gedaan, alleen ondernemen. Zich aansluiten bij een massale groepsreis met veel voertuigen wensen ze echter ook niet. Als ‘individu’ deel kunnen nemen aan een georganiseerde reis met gelijkgezinden, in kleine groepen, is hetgeen wat deze reizigers zoeken. Maar waar vindt je een geschikte reisorganisatie die dit soort reizen aanbiedt? Vandaar steeds de vraag aan ons:

“Mogen wij met jullie mee op reis?”

Daar het ondernemen en het runnen van bedrijven vanuit het verleden ons niet vreemd is, hebben we in het begin van 2013 Expedition Far East opgericht. We hebben goed naar de specifieke wensen van de verschillende reizigers geluisterd en na het onderzoeken van de markt, het volgende concept ontwikkeld:

INDIVIDUEEL BEGELEIDE AVONTUURLIJKE OVERLAND CAMPER REIZEN ©

We zijn ervan overtuigd dat onze knowhow en het uitgebreide netwerk dat we hebben opgebouwd tijdens onze reizen, voor vele toekomstige reizigers een uitkomst zal bieden en het reizen naar onbekende oorden mogelijk zal maken. Wij hopen op deze manier onze passie met anderen reizigers te kunnen delen.

CAMPER REIZEN
OVERLAND REIZEN
4×4 OVERLAND REIZEN

camperreizen