onze reisbegeleiders

CAMPER REIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Reisbegeleiders van Expedition Far East

ONZE BEGELEIDERS REIZEN IN EEN 4X4 OVERLAND TRUCK

De ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camper Reizen’© van Expedition Far East worden uitgevoerd en begeleid door ervaren overlanders, die beschikken over een 4×4 overland truck, om u in alle situatie vakkundig en met het juiste materiaal te ondersteunen. Volgens onze visie het enige verantwoordelijke voertuig keuze voor de begeleiding van reizen naar onbekende oorden.
Dat het ervaren reizigers zijn die veel van de wereld hebben gezien spreekt voor zich. De uitgebreide kennis, de lange ervaring het organisatorische vermogen, de passie voor het reizen zijn elementen die bij uitstek geschikt zijn voor deze verantwoordelijk job!

ONBEZORGD EN ONTSPANNEN OP REIS

Onze reisbegeleiders nemen het lastige werk voor u uit handen en helpen en assisteren u uiteraard bij moeilijke situaties. Denk hierbij aan de vaak gecompliceerde grenspassages en bij ziekte en pech. Daarnaast zorgen ze o.a. voor veilige overnachtingsplaatsen en lossen samen met u praktische problemen op onderweg. De routes zijn door ons voorgereden en bezienswaardigheden hebben we voor u voor geselecteerd.

Naast de begeleiding en assistentie onderweg door de reisbegeleiders van Expedition Far East bieden ze losstaand van een veilige back-up ook een luisterend oor en zorgen indien gewenst voor gezelligheid. Bij onze ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camper Reizen’© komt u als individu bij calamiteiten er nooit alleen voor te staan!

WE BEGELEIDEN TOT OP HEDEN AL ONZE REIZEN ZELF

Gezien onze achtergrond en het succes en de grote mate van tevredenheid van onze klanten, worden al onze reizen begeleid door Nancy Verheijen en Hans Schrijen. Mede door het enthousiasme van onze klanten en hun vraag naar nieuwe bestemmingen, kan het zijn dat we in de toekomst niet meer in staat zijn alle reizen zelf te begeleiden. Mocht dit het geval zijn, zullen wij nooit met ‘ingehuurde vrijwilligers’ werken, maar uitsluitend met door onszelf opgeleide ervaren reizigers.

Hans Schrijen & Nancy Verheijen

ERVAREN WERELDREIZIGERS

Reizen zit in ons bloed. Meer dan 12 jaar lang reisden we over de wereld met onze 4×4 overland truck, legden meer dan 450.000 km af en bezochten door de jaren heen 64 landen. Wie wij zijn? Wij zijn Nancy Verheijen en Hans Schrijen, twee enthousiaste, ondernemende en gedreven wereldreizigers.

Tijdens onze reizen, op beurzen en op treffen’s in Europa, hebben we veel reizigers ontmoet die graag grote reizen wensen te maken. Om uiteenlopende redenen willen veel reizigers dit niet, zoals wij dat jaren hebben gedaan, alleen ondernemen. Zich aansluiten bij een massale groepsreis met veel voertuigen  wensen ze echter ook niet. Als individu deel kunnen nemen aan een georganiseerde reis met gelijkgezinden, in kleine groepen, is hetgeen wat deze reizigers zoeken. Maar waar vindt je een geschikte reisorganisatie die dit soort reizen aanbiedt? Vandaar steeds de vraag aan ons:

“Mogen wij met jullie mee op reis?”

Daar het ondernemen en het runnen van bedrijven vanuit het verleden ons niet vreemd is, hebben we in het begin van 2013 Expedition Far East opgericht. We hebben goed naar de specifieke wensen van de verschillende reizigers geluisterd en na het onderzoeken van de markt, het volgende concept ontwikkeld:

INDIVIDUEEL BEGELEIDE AVONTUURLIJKE OVERLAND REIZEN ©

We zijn ervan overtuigd dat onze knowhow en het uitgebreide netwerk dat we hebben opgebouwd tijdens onze reizen, voor vele toekomstige reizigers een uitkomst zal bieden en het reizen naar onbekende oorden mogelijk zal maken. Wij hopen op deze manier onze passie met anderen reizigers te kunnen delen.

Nancy & Hans

camperreizen
© Copyright - Expedition Far East B.V.