waarom reizen met expedition far east

CAMPERREIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Onbezorgd en ontspannen op reis

ORGANISATIE EN  VOORBEREIDING

Of het nu een korte of lange reis betreft, een reis naar een verre bestemming of een reis dichter bij huis; al deze reizen vragen, ieder op zijn eigen manier, om een degelijke en goed georganiseerde voorbereiding. Veel reizigers zien ertegenop om zelf een (groot) avontuur voor te bereiden en de route te plannen. Het onbekende, de onzekerheden van het ‘ver weg’, de vreemde taal en de bureaucratie die vaak om de hoek komt kijken tijdens deze voorbereidingen, zijn voor velen onneembare hindernissen.

Daarnaast wil ook niet iedere reiziger zich bezighouden met het organiseren en het regelen maar wil juist genieten van zijn vrijheid en kennis maken met de rijkdom aan volkeren, culturen, landschappen, dorpen, steden en bezienswaardigheden tijdens de reis.

ONBEZORGD EN ONTSPANNEN OP REIS

Wij nemen al dit lastige werk voor u uit handen en zorgen voor veilige overnachtingsplaatsen. We hebben de route voorgereden en bezienswaardigheden voor u voorgeselecteerd en op sommige locatie gidsen gecontracteerd. ‘Gewapend’ met ons Expedition Far East Road-book© kunt u op pad gaan en als individu onderweg uw eigen keuzes maken. Wij helpen en assisteren u uiteraard bij moeilijke situaties, zoals grenspassages, ziekte en pech.

Naast de begeleiding en assistentie onderweg van Expedition Far East is ook de medereiziger, losstaand van de gezelligheid, een veilige back-up. Bij onze ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’© reist u altijd met de wetenschap dat er meerdere voertuigen in uw omgeving meereizen. Op deze manier van reizen komt u er als individu bij calamiteiten, nooit alleen voor te staan.

ERVARING

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar ook tijdens het reizen gaat het organiseren door. Onze reizen gaan naar niet alledaagse bestemmingen. In deze landen kunnen bepaalde situaties, regel- en wetgeving van de een op de andere dag veranderen. Om hier goed mee om te kunnen gaan en niet direct in stresssituaties te geraken, is ervaring het sleutelwoord.
Wij, als Expedition Far East, hebben deze ervaring en nemen als organisatie al dit werk voor u als reiziger uit handen. Wij maken samen met onze reisbegeleiders het voor reizigers mogelijk om op een relaxte manier, onbezorgd en goed voorbereid, aan een klein of groot avontuur deel te kunnen nemen.

DEELNEMERSBIJEENKOMSTDAG(EN)

Ruim voor aanvang van sommige reizen komen alle deelnemers samen op onze deelnemersbijeenkomstdag(en). Hier krijgt u alle informatie en toelichting op de reis. Vanaf dit moment begeleiden wij u als reiziger tot aan het startpunt van de reis. Tijdens de deelnemersbijeenkomstdag(en) begint de reis “eigenlijk” al en genieten we dan al volop van de voorpret.
Het aftellen kan beginnen … het avontuur kan starten!

‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’©

CAMPERREIZEN
OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN

camperreizen