CAMPERREIZEN

BEGELEIDE CAMPERREIZEN
MET DE CAMPER NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Reizen met camper

De camperreizen van Expedition Far East onderscheiden zich door drie bijzonderheden. Ten eerste begeleiden wij al onze reizen zelf (niet door ingehuurde vrijwilligers), ten tweede kamperen we met zeer grote regelmaat in de vrije natuur en ten derde zijn onze reizen, juist door onze filisofie over reizen, zeer geschikt voor iedereen die niet aan een georganiseerde groepsreis wil deelnemen.

Daarnaast kenmerken de camperreizen van Expedition Far East zich door de bijzondere bestemmingen die met een doorsnee camper goed te maken zijn en de vaak bijzondere overnachtingsplaatsen tijdens onze reizen, die mogelijk zijn door recherche van onze begeleidings-truck ter plaatse.

Onze camperreizen zijn niet alledaagse reizen die u normaal gesproken als individu niet snel alleen zal maken. Wij verrichten als ervaren reizigers al het voorwerk en nemen de vaak lastige en moeilijke organisatie voor u uit handen en leren u eventueel allerlei handigheden tijdens de reis.

Vakantie met de camper

Tijdens onze camperreizen reizen we als echte pioniers en rijden over onbekende wegen, ver van de platgereden toeristische paden en bezoeken bezienswaardigheden, die wij als ontwikkelaars van deze reizen voor u hebben bezocht en geselecteerd. Soms hebben onze reizen, als extra, een educatief karakter.

Neem deel aan een camperreis van Expedition Far East en ervaar het unieke concept, waarbij u als soloreiziger optimaal kunt genieten door het gevoel alleen te reizen, maar met de zekerheid van een back-up.

Camperreizen

Overzicht van onze camperreizen < 50 dagen

Overlandreizen

Overzicht van onze overland camperreizen > 50 dagen

Workshops in de woestijn

Overzicht van onze educatieve 4×4 woestijnreizen
camperreizen