bestemmingen camperreizen

CAMPER REIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

onze bestemmingen

BIJZONDER EN UNIEKE

De  ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camper Reizen’© van Expedition Far East gaan naar zeer diverse bestemmingen.  Aangezien we een jonge organisatie zijn is ons reizenpakket nog nog uitbreidbaar maar zijn de bestemmingen daarentegen bijzonder en is de invulling ervan uniek te noemen. Neem als voorbeeld onze reis “Azië’ Ontdekken”. We zijn de eerste reisorganisatie die camperreizen met eigen voertuig door Tibet aanbieden. We streven erna onze eigen ervaringen en liefde voor het reizen in de keuze van de bestemmingen zo veel mogelijk mee te nemen.

EXPEDITION FAR EAST GAAT VERDER DAN ALLEEN AZIË

Zoals de naam van ons bedrijf doet vermoeden gaan onze reizen, expedities richting het Oosten. Dit was onze eerste gedachte bij de oprichting van Expeditie Far East. Gezien de interesse en de vraag van onze klanten zijn we ook reizen naar andere delen van de wereld gaan ontwikkelen. Onze visie voor de komende jaren is dat we ons gaan concentreren op 3 continenten, te weten: Europa, Afrika en Azië.

BESTEMMINGEN CAMPERREIZEN

Wilt u snel kennis maken met onze actuele reizen? Klik dan op Bestemmingen om direct naar het complete overzicht te gaan.

camperreizen