bestemmingen camperreizen

CAMPERREIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

onze bestemmingen

BIJZONDER EN UNIEKE

De ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camperreizen’© van Expedition Far East gaan naar zeer diverse bestemmingen. Gestart als kleine organisatie, maar inmiddels sterk gegroeid is ons reizenpakket uitgebreid en zijn de bestemmingen bijzonder en is de invulling ervan uniek te noemen. Neem als voorbeeld onze reis ‘China Overland’. Met een dozijn aan grensovergangen, een afstand van ongeveer 35.000 km en de duur van bijna een half jaar is dit één van de grootste avontuurlijke begeleide overland camperreizen, waarbij u met eigen camper zelfs door Tibet reist! We streven erna onze eigen ervaringen en liefde voor het reizen in de keuze van de bestemmingen zo veel mogelijk mee te nemen.

EXPEDITION FAR EAST GAAT VERDER DAN ALLEEN AZIË

Zoals de naam van ons bedrijf doet vermoeden gaan onze reizen, expedities richting het Oosten. Dit was onze eerste gedachte bij de oprichting van Expeditie Far East. Gezien de interesse en de vraag van onze deelnemers zijn we ook reizen naar andere continenten gaan ontwikkelen. Onze visie voor de komende jaren is dat we ons gaan concentreren op 3 continenten, te weten: Europa, Afrika en Azië.

BESTEMMINGEN CAMPERREIZEN

Wilt u snel kennis maken met onze actuele reizen? Klik dan op Bestemmingen om direct naar het complete overzicht te gaan.

camperreizen