Over ons

CAMPER REIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

OPRICHTING EXPEDITION FAR EAST

Het begin

Expedition Far East is een bedrijf dat in 2013 is opgericht en is ontstaan door vraag uit de markt. Veel reizigers en toekomstige reizigers die een korte of lange reis naar een deel van de wereld willen maken met een eigen reisvoertuig, zoeken daarvoor een goede reisorganisatie. Een reisorganisatie die het individuele karakter van het reizen hoog in het vaandel heeft. Die uitsluitend met kleine groepen reizen en waarbij de reizen zijn ontwikkeld en voorgereden door ‘echte Overlanders’; van reizigers voor reizigers. Aangezien een organisatie in deze vorm nog niet bestaat hebben wij, gebaseerd op de vraag van de reizigers, als gepassioneerde en ervaren wereldreizigers ‘Expedition Far East’, opgericht en bieden sindsdien reizen aan volgens een nieuw concept!

‘INDIVIDUEEL BEGELEIDE AVONTUURLIJKE OVERLAND CAMPER REIZEN’©

Voor de oprichting van Expedition Far East hebben we eerst de behoefte van reizigers grondig onderzocht. Een van de uitkomsten hiervan is, dat er een aanzienlijk verschil bestaat in de interesse en het verwachtingspatroon van reizigers, die reizen met een camper of met een overland voertuig.
Deze type voertuigen zijn beide uitermate geschikt voor het maken van bijzondere, verre en lange reizen, maar de eigenaren hebben ieder vaak een andere voorstelling bij de invulling van een reis. Spreekt ook voor zich. Men heeft niet voor niets voor een bepaald type voertuig gekozen, voor het maken van reizen.
Veel reizigers genieten de voorkeur om met ‘soortgelijke’ op pad te gaan. Expedition Far East is de eerste reisorganisatie die hieraan gehoor geeft. Wij bieden ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Camper Reizen’© voor verschillende segmenten aan.

CAMPER REIZEN
OVERLAND REIZEN
WORKSHOPS IN DE WOESTIJN

Op deze manier creëren we een breed scala aan reizen, afgestemd en toegespitst op de wensen van de reiziger en de mogelijkheden van het voertuig. Iedere reiziger kan vanaf nu naar eigen interesse en vermogen met zijn reisvoertuig deelnemen aan een van de vele ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East.
In een enkel geval kan het voorkomen, dat de eensgezindheid meer aan de bestemming ligt, dan aan de mogelijkheden van de verschillende type voertuigen.

Ontwikkeling

Naast de ontwikkeling van nieuwe camper- en overland reizen zal Expedition Far East zich verder specialiseren in reizen buiten Europa. Of het nu gaat om een korte of lange reis, eenvoudige of gecompliceerde te bereizen landen, een dichtbij of verre bestemming, bij Expedition Far East vindt iedere reiziger een reis, die zijn hart begeerd!

Reizigers zijn per slot van rekening mensen die zich niet graag op één plek vastpinnen. Ze hebben een verplaatsingsonrust in zich en willen elke keer weer ergens anders zijn. Ze zijn vandaag hier, morgen daar, zoeken elke keer nieuwe plekken en genieten elke keer van een ander uitzicht.

camperreizen