reisbegeleiders gezocht

CAMPERREIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Reisbegeleiders gezocht

Reizen volgens het concept van Expedition Far East wordt door steeds meer camperaars ontdekt en ervaren. De vraag naar onze reizen neemt sterk toe en reizen zijn vaak binnen een paar weken volgeboekt.

Aangezien het begeleiden van reizen van Expedition Far East een serieuze zaak is, werken we in tegenstelling tot andere camperreis aanbieders, niet met ingehuurde vrijwilligers. Door dit feit en mede om potentiële deelnemers niet teleur te hoeven stellen, zijn wij op zoek naar enthousiaste reisbegeleiders die hun huidige dagelijkse invulling willen opgeven, om “rijk te gaan leven” en financieel onafhankelijk zijn.

Zijn jullie gedreven reizigers, die graag met de camper op pad gaan en zit het organiseren in jullie bloed, dan hebben wij met onze bijzondere reizen een uitdaging voor jullie. Wordt ‘fulltime’ reisbegeleider van Expedition Far East.

Reisbegeleider

Reisbegeleiders van Expedition Far East word je niet zo maar. Alle reisbegeleiders krijgen een interne opleiding van 8 maanden bij ons. Naast de passie voor het reizen met een camper, zijn organisatorische vaardigheden zeer belangrijk. Jullie hebben immers de verantwoordelijkheid voor de medereizigers en dienen adequaat op te treden en oplossingen te bedenken. Bij problemen en vragen zijn de reisbegeleiders het eerste aanspreekpunt. Door een flexibele instelling en makkelijke omgang met mensen geef je ongemerkt leiding en sturing aan de groep.

De ‘individueel begeleide avontuurlijke overland camperreizen’© van Expedition Far East, gaan naar bijzondere, niet alledaagse bestemmingen. Door landen waar het denkbaar is dat situaties van de een op de ander dag kunnen veranderen. Het is de kunst van goede reisbegeleiders om daar creatief mee om te gaan en jullie moeten het een uitdaging vinden om de reis in goede banen te leiden.

Goede reisbegeleiders weten tevens de balans tussen werk en persoonlijke vrijheid te vinden tijdens een ‘individueel begeleide avontuurlijke overland camperreis’© van Expedition Far East. Op deze manier kunnen jullie in een schitterende werkomgeving optimaal genieten van de natuur, de cultuur, de bezienswaardigheden en het gezelschap van de medereizigers.

Wat vragen wij

Reisbegeleiders bij Expedition Far East

• Enthousiast en gedreven reizigers
• Financieel onafhankelijk zijn
• Reis- en camperervaring met eigen camper
• In het bezit zijn van een camper
• Beheersen vreemde talen zoals Engels en Duits en eventueel Frans of Russisch
• Goed leiderschap en communicatieve vaardigheden
• Flexibel, sportief, doortastend, en ruimdenkend
• Improvisatietalent en sterk organisatorisch vermogen
• Fulltime job
• Leeftijd tussen de 40 en 65 jaar

Reisbegeleiders die samen reizen met hun partner is een pré. De reisbegeleiders verrichten naast het begeleiden van reizen ook andere werkzaamheden bij Expedition Far East.

Willen jullie ons team versterken?

Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Stuur of mail jullie CV en motivatie waarom jullie onze reisbegeleiders willen worden en samen met ons medereizigers laat genieten van reizen over de wereld. Vergeet niet jullie camper ervaringen te vermelden.

LIVE YOUR DREAM & ENJOY YOUR LIFE | EXPEDITION FAR EAST | MAKE SURE YOU’RE THERE

Expedition Far East

Steenstraat 122a
NL 5831 JJ Boxmeer
NETHERLANDS

NL +31 651 097 032
Skype: hansschrijen
info@expeditionfareast.com

KvK 14077214

SGR Expedition Far East 

camperreizen