fotografie & prints

CAMPER REIZEN
OVERLAND CAMPERREIZEN

REIZEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Fotografie & Prints van Expedition Far East

FOTOGRAFIE VAN ONZE REIZEN

De fotografie van de ‘Individuele Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East wordt gedaan door Hans Schrijen en Nancy Verheijen.

Tijdens onze jarenlange reizen over de wereld hebben we veel ervaring opgebouwd, waarbij we zoveel mogelijk geprobeerd hebben onze passie voor het reizen te vangen in beelden. Vooral het ‘vangen’ van het moment was en blijft natuurlijk een gedegen uitdaging. We genieten nog elke keer van de mooie momenten waarbij culturen elkaar combineren door het schieten van foto’s, waarbij we vaak leuke en vooral bijzondere contacten met de lokale bevolking hebben. Ook de waardering, die je ontvangt doet elke keer weer goed.

PASSIE EN DOEL

Ons doel bij de fotografie van onze reizen is om een zo eerlijk en duidelijk mogelijk beeld weer te geven van de landen die we bereizen en de locaties en bezienswaardigheden, die we op onze reizen bezoeken. Zowel unieke panorama’s als etnische bevolking, details of overzichten, ons doel is om de twee passies; reizen en fotografie samen te laten komen en te laten spreken naar de kijker.

Volgens onze visie geeft een eerlijk pakkend beeld, de kijker meteen een gevoel bij de bestemming of bij het moment. Onbekende oorden worden zo bereikbaar voor de toekomstige reiziger of voor de ‘rund um hause’ reiziger .

Dat we als ervaren reizigers al veel van de wereld hebben gezien spreekt voor zich, de uitgebreide kennis van de bestemmingen, de jarenlange ervaring en het organisatorische vermogen, de passie voor het reizen zijn elementen die bij uitstek geschikt zijn voor de combinatie: Reizen & Fotografie !

APPARATUUR

We werken met professionele apparatuur en beschikken over een gedegen uitrusting en materiaal. Denk hierbij aan een spiegel-reflex camera, diverse objectieven en vanzelfsprekend een gedegen statief.

FOTOGRAFIE & REIZEN

Bij onze ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© komt u op plaatsen, waar anderen alleen van dromen. U bent zelf in de gelegenheid om deze unieke plekken en momenten te ‘vangen’ met uw camera!

FILM & VIDEO

Uiteraard geldt dat dit alles ook voor de passie voor video en film. De unieke locaties, magnifieke panorama’s, oorspronkelijke markten, etnische bevolking en bijzondere bezienswaardigheden van onze ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© zorgen ervoor dat u unieke beelden kunt schieten!

Mooie en tastbare herinneringen voor later aan unieke en bijzondere reizen!

Prints

PRINTS

Voor prints op bijna alles en om het even welk formaat, werken wij samen met Design15 te Hulste België. www.design15.be

DESIGN15

Design15 print op bijna alles en om op het even welk formaat. Klein of groot, binnen of buiten maakt niet uit. Tevens kunnen zij voor u bijpassende belettering bezorgen of advies bij webdesign. Neemt u gerust contact met ons of met design15 op over de mogelijkheden.

camperreizen