CORONAVIRUS

Camperaars en reizigers
Het coronavirus (COVID-19) heeft bijna de hele wereld in zijn greep. Het houdt de gemoederen bezig en is het gesprek van de dag. Overal worden door regeringen vergaande maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen en hopelijk te doen stoppen. Het zijn onzekere tijden waarbij gezond blijven op dit moment het allerbelangrijkste is. We wensen eenieder die een familielid, vriend of een bekende heeft verloren heel veel sterkte en levensmoed toe.

Niet alleen Expedition Far East maar de gehele reisbranche wordt getroffen door deze vorm van overmacht. Het coronavirus treft dan ook veel deelnemers die een reis voor 2020 bij Expedition Far East hebben geboekt. Daarnaast is de Camper Expo in Houten afgelast en hebben de Inspirerende Presentatiedagen op 23 en 24 maart in Boxmeer niet plaats kunnen vinden.

Maar … uiteindelijk komen we samen deze moeilijke periode te boven. En daar willen we ons op richten. Op de tijd dat we het normale sociale leven weer kunnen oppakken, landsgrenzen weer opengaan en we weer veilig kunnen reizen met onze camper.

Reizen opgeschort
Expedition Far East heeft alle reizen tot en met september 2020 opgeschort en doorgeschoven naar 2021. Alle deelnemers die door het coronavirus niet op reis kunnen in 2020 met Expedition Far East, hebben onlangs persoonlijk bericht ontvangen en zijn nieuwe reisdatums voor 2021 bekend gemaakt. Geluk bij een ongeluk is dat alle onze reizen voor de ’lockdown’ waren beëindigd en zowel deelnemers als begeleiders met de camper veilig in Nederland zijn teruggekomen.

Wanneer we weer op reis kunnen is nog onzeker. Het is wachten op het moment dat het coronavirus onder controle is en landsgrenzen weer opengaan. Veel camperaars die van de vrijheid willen genieten kunnen bijna niet wachten en staan te popelen om weer op pad te kunnen. Zodra het weer veilig is om te reizen nemen we beslissingen over de toekomstige camperreizen.

Toekomst…
En we zitten natuurlijk niet stil. Nieuwe reizen en bestemmingen worden uitgewerkt en zodra er na 1 juni weer evenementen in Nederland mogen plaatsvinden, plannen we direct vervroegde datums voor onze presentatiedagen, welke nu voor 13 en 14 oktober zijn vastgelegd. Vanzelfsprekend nemen we ook deel aan de KCJ in Utrecht van 7 t/m 11 oktober en aan de Camper Expo in Houten van 17 t/m 19 november.

Aan ons zal het niet liggen. We verheugen ons nu al zeer op gezamenlijke camperreizen naar bijzondere bestemmingen.

Tevens willen we iedereen bedanken voor de vele hartverwarmende e-mails die wij hebben ontvangen na de uitbraak van het coronavirus in Europa, en het begrip van onze deelnemers dat we reizen moeten uitstellen!

We wensen iedereen sterkte in deze uitzonderlijke, ongekende wereld waarin we nu leven. Blijf gezond!

Expedition Far East

Paul en Christine
Mark en Janny
Hans en Nancy

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

LIVE YOUR DREAM & ENJOY YOUR LIFE | EXPEDITION FAR EAST | MAKE SURE YOU’RE THERE

Expedition Far East

Steenstraat 122a
NL 5831 JJ Boxmeer
NETHERLANDS

NL +31 651 097 032
Skype: hansschrijen
info@expeditionfareast.com

KvK 14077214